Choď na obsah Choď na menu
 


Stužková IV. A triedy

13. 12. 2011

Ako vedúci praktickej maturitnej skúšky si dovoľujem Vás informovať o priebehu praktickej maturitnej skúšky, ktorá sa konala dňa 26. novembra 2011. Ako praktickú maturitnú skúšku sme si vybrali organizovanie stužkovej slávnosti. Túto akciu organizovali žiaci V.A triedy: Veronika Belková, Ivana Hazuchová, Simona Pukajová, Júlia Kostrová, Petra Chovancová, Nikola Sameková, Michal Jankov a Simona Bizíková.

Začiatok bol naplánovaný na 18:00. Pre meškajúcich rodičov sa začiatok presunul na 18:20. Všetko prebehlo podľa vopred naplánovaných bodov, ktoré sme si ako kolektív ustanovili. Obsluha zúčastnených ľudí prebehla organizovane. Snaha o dodržanie predbežného harmonogramu dopadla veľmi dobre.

Podľa môjho pohľadu na celkovú praktickú maturitu si dovoľujem povedať, že boli splnené požiadavky hodnotiacej komisie a aj objednávateľa. Účastníci sa dobre zabávali a neboli v čase konania praktickej skúšky na nás ako organizátorov žiadne sťažnosti.

Po skončení praktickej maturitnej skúšky sme vykonali záverečné prace na pracovisku a vyúčtovali náklady. S prácou mojich spoluorganizátorov som spokojný, za čo im veľmi pekne ďakujem. Takisto si dovoľujem poďakovať OZ Pomôžme našim deťom, ktoré nám prispelo na túto časť maturitnej skúšky sumou 56,- eur, ktorá bola použitá na zabezpečenie výzdoby a programu.

                                                        Michal Jankov, vedúci akcie

 

Náhľad fotografií zo zložky L. Sliače 4.A